Persoonlijke hulpmiddelen

Jeugd

1-3-5 Jacques Wienerdreef
Uurrooster : 8u – 12u / 14u – 17u
Contact : jeugd1170@wb1170.brussels
Tel. 02.674.75.22
Tot uw dienst voor : speelpleinen - vakantiespeelpleinen – “Place aux Enfants

Speelpleinen

De gemeente telt 8 speelpleinen.
Gedurende de zomermaanden zullen er twee animatoren aanwezig zijn op het speelplein van de Dries om  in te staan voor animatie en dit van maan- tot vrijdag en dit in samenwerking met de activiteiten van het buurthuis “Dries”.
De voorgestelde activiteiten zijn vrijblijvend. Voor de activiteiten zonder inschrijving blijven de ouders verantwoordelijk voor hun kinderen. De oudere kinderen kunnen alleen komen, de jongsten moeten vergezeld worden.

Vakantiespeelpleinen

Het gemeentebestuur richt tijdens de vakantie speelpleinen in voor kinderen tussen 2,5 en 12 jaar. Zijn in de prijs inbegrepen : een drankje om 10 uur, een warme middagmaaltijd (verplicht) en een vieruurtje met drankje om 16 uur. Voor uitstapjes en zwemmen wordt een supplement aangerekend.

Elk jaar vanaf januari-februari werven we animatoren aan.
Vereisten : 18 jaar oud, dynamisch en een droom willen geven aan de kinderen van onze vakantiespeelpleinen. Zonder anderen uit te sluiten, geven we prioriteit aan degenen die een attest animator in het jeugdwerk hebben.

"Place aux Enfants”

Elke 3de zaterdag van oktober.

"Place aux Enfants" (Roefeldag) is een leuke en educatieve dag voor kinderen, tussen 8 en 12 jaar, om van hen bewuste burgers te maken. Op deze dag zullen vaak ontoegankelijke plaatsen speciaal voor hen toegankelijk worden en hen toelaten om de dagelijkse realiteit van de volwassenen in hun buurt, hun stad, hun regio te ontdekken.

Document acties