Persoonlijke hulpmiddelen

Werken: Welriekende dreef

Om de gasdistributie in het zuidwesten van de hoofdstad te verbeteren, is de Brusselse netbeheerder Sibelga deze zomer van start gegaan met werken in meerdere fases. Wij moeten het bestaande netwerk verbinden met een nieuw bevoorradingspunt in Vlaams-Brabant via een 12 km lange leiding die loopt door Oudergem, Watermaal-Bosvoorde, Ukkel en Brussel-Stad. Sibelga is bouwheer van deze werken, waarvan zij de uitvoering heeft toevertrouwd aan de firma Denys.

De volgende fase van de werken vindt plaats op de Willeriekse /Welriekende dreef van 21/11/2016 tot 15/03/2017.

Om de werken vlot te laten verlopen, zal het nodig zijn de weg open te leggen en wegomleidingen te voorzien. Dit betekent dat de Willeriekse-/Welriekende dreef afgesloten wordt voor het verkeer. Plaatselijk verkeer is echter wel mogelijk. Opgelet, u rijdt dan in een werfzone; gelieve voorzichtig te rijden en geduld te oefenen.

Meer informatie hierover vindt u in het plan. Houd deze dus bij de hand.

Sibelga en de firma Denys zijn zich bewust van de hinder die deze werf met zich kan brengen. Zij stellen dan ook alles in het werk om de hinder tot een minimum te beperken. Voor meer informatie kan u zich wenden tot de firma Denys via e-mail (info@zuidverbinding.be) of telefonisch (09 254 01 01), website: www.zuidverbinding.be .

 

Document acties