Persoonlijke hulpmiddelen

Rendez-vous op de Joblente

Dit jaar gaat de Joblente door van 6 tot 13 maart in de gemeenten Watermaal-Bosvoorde, Oudergem, Sint-Pieters-Woluwe en Sint-Lambrechts-Woluwe.

In het kader van de projecten van het Huis van het Werk organiseert de dienst Socio-Professionele Inschakeling van het OCMW samen met zijn partners diverse workshops, ontmoetingen en evenementen rond werk zoeken, je persoonlijke ontplooiing, je zelfbeeld en het ondernemerschap.

 

 Op zoek naar werk: een goed opgestelde cv kan deuren openen, je sollicitatiegesprek voorbereiden, je ondernemingszin aanscherpen.

 Ondernemerschap: ontdek de mogelijkheden in Brussel om zelf werk te creëren. Deze worden eerst aan iedereen voorgesteld en aansluitend bestaat de mogelijkheid om op individuele basis de omkaderende structuren in Brussel te ontdekken.    

 Persoonlijke ontplooiing: hoe je voorbereiden op ontmoetingen met werkgevers, met raad en beeld van een specialist, de verandering met plezier en verstand beleven, je creativiteit aanboren en, lachen is gezond …

 

Een topper naast alle andere activiteiten in de deelnemende gemeenten, is ongetwijfeld de Jobbeurs van Sint-Pieters-Woluwe op 7 maart. Hier kan je tal van werkgevers ontmoeten. Jaar na jaar kent de Joblente meer succes, het is een echte must geworden voor iedereen die op zoek is naar werk.

Vanaf februari vindt u al veel details op de website van de Joblente. Wie wil deelnemen aan de workshops kan zich inschrijven op:  www.printempsdelemploi.be.

Voor inlichtingen over de activiteiten van het Jobhuis, kunt u terecht op de internetsite: www.emploi1170.be.

Document acties