Persoonlijke hulpmiddelen

Twee nieuwe stations voor het autodelen

De gemeente Watermaal-Bosvoorde heeft zich ingezet voor de verdere uitbreiding van het netwerk autodelen. Dit systeem geeft de mogelijkheid om « op aanvraag » over een wagen te beschikken gedurende een uur, een week of zelfs langer. Geen zorgen rond onderhoud of verzekering, de kosten worden gedeeld. Een makkelijk systeem in volle opmars, dat zowel milieuvriendelijk als economisch is. Naast een maandabonnement betaalt de gebruiker enkel de periode/tijd van gebruik en het aantal afgelegde kilometers.

Twee nieuwe stations voor gedeelde wagens werden ter beschikking gesteld bij deze aanvang van 2018 :

-             het station « Bezemhoek » gelegen Heiligenborre nabij de kerk O.L.V. Koningin-des-Hemels, biedt plaats voor 2 Cambio wagens.

-             het station « Drie Linden » gelegen Berensheide dicht bij de rotonde (van de Drie Linden) biedt eveneens twee plaatsen voor Cambio wagens.

Deze twee stations worden toegevoegd aan de zes al bestaande die onlangs in werking traden : Wiener, Aartshertogen, Station van Bosvoorde, Dries, Pleister en Keym.

Aarzel vooral niet om de websites van de aanwezige operatoren op het grondgebied van Watermaal-Bosvoorde te raadplegen voor meer informatie en om de gebruiksvoorwaarden van deze voertuigen te ontdekken : www.cambio.be, www.zencar.eu, en www.ubeeqo.com.

 

Document acties